tirsdag 15. juli 2008

BYTUR


Spenningen var stor på laurdag; kan det vera mulig å gå med båt i tjukk skodde til byen.Jo visst kl 11 starta vi og nesten med eit trylleslag låg fjorden der blank og fin. Ein liten ekstra sving med båten og ca 100 selar (minst) leika seg i vatnet. Så i 30 knops fart mellom isflak og store isfjell. Må berre stola på båtføraen, han har nok gått denne leia før.
Vel inne i byen var det mange ærend. Først opp til Brugsen for å levera vareprøve av årets første issalat.Godkjendt vare og bestilling til neste dag. Hadde også med vareprøve til byens restaurant. Der vanka det lunsj og mange gode historier. Så denne "elendige" internett`n. Må berre beklaga bilder som endå ikkje er lagt innpå, nytt forsøk til laurdag.

1 kommentar:

vi sørante sa...

Var lunchen på byens restaurant god? "Kortreist mat"? Båtturen til byen kam minne litt om en tur med Titanic, men med god utgang. (Heldigvis!!) God du har god skipper! Er det andre "dyr" å se i vannet enn sel? Isbjørn er det vel ikke så langt sør?? Ikke stress bildene (Nå tror jeg ikke du blir stressa!) De kommer når de kommer (Godt sagt!) Blir litt forvirra når jeg ser når du legger inn på bloggen, glemmer alltid tidsforskjellen, og var en tid imponert over at du var så lenge opp. Men det er gått over!