fredag 18. juli 2008

EN HANDELSREISENDE


Det fins ingen Godsruta, BAMA eller Blomsterringen. Nei "det må do lie godt finne ud af selv". Ta varene med i eigen båt, visa fram vareprøvar og prøva å skapa tillit og salg. Hadde ein runde på byen i går og opplevde mykje rart. Om kystruta som var gått i går, varer som var levert på feil adresse, om kålplanter er sommerblomster?, men sure- nei da. Berre smil og hjelp å få.
Det blir heildag på byen i mårå fra kl 9 til 18, viss !!!! (i dag, i mårå eller...) Skal besøkja to nye kontakter. Lurer berre på kor mykje som skal gis av gratis isbergsalat og mairoer før det blir gratis lunsj!?
Ellers ventar vi ei ny spaniagruppe i kveld. viss dei ikkje står fast i isen igjen. Drivis har det vore mykje av i år. Hadde besøk av ein "fjordabu" lenger innante i dag. Dei hadde vore isolerte i ca ein mnd. "Ka dei gjorde då?" spurde eg. "Nei det er bare å vente, isen forsvinner jo efter hvert".

2 kommentarer:

Sigrunn og Jostein sa...

Det var litt av eit treff med Lars Nielsen! Skal seie du opplever mykje forskjellig. Me har nettopp hatt besøk av ein gjeng frå Talgje.

Marte Gard Ullenes sa...

Du opplever jammen mykje spennande. Håper du skriv dagbok, så me kan få høyre ennå fleire historiar når du kjem heim.